✔️ Double на Денот – Четврток 23 Мај 2019

774

Schaffhausen – Wil 1900 – 1

Gaz Metan – Voluntari – TO 1.5 (2+)

 

 

Коефициенти од 1xbet.com

Што е нашиот Double на Денот?

Секој ден наоѓаме облози од нашиот широк спектар на предвидувања за експертски типови кои ги делиме на страницата. Не само што бараме тимови кои имаат солидни добри шанси за победа, ние и ги анализираме пазарите на обложување за да најдеме како се одвиваат предвидувањата за тие мечови.

Има многу натпревари и пазари кои можат да бидат одлични извори на вредност ако имате искуство. За среќа, нашиот тим бара коефициенти низ целиот свет преку кои дознаваме како букмејкерите ќе предвидуваат.

Наша препорака е оваа комбинација да се игра без дополнителни типови на тикет, но одлуката останува Ваша*.

Како го бираме секојдневниот Double?

Секојдневно поставуваме спектар на спортови под мироскоп за да ви донесеме типови за секојдневен Double.

Кои спортови ги покриваме?

Типстерите од кои црпиме информации се наоѓаат низ целиот Балкан и низ Европа. Нашите совети може да вклучуваат игра на било каков спорт од било која лига или турнир.

Кои фудбалски турнири ги покриваме?

Ги покриваме сите поголеми фудбалски натпревари и турнири како ФИФА Светското првенство, УЕФА Европа Лига, Ла Лига, Премиер Лига, Бундес Лига, Серија А, итн.

Кои дневни совети ги предлагаме?

Заедно со нашиот секојдневен Double ќе најдете повеќе бесплатни категории, како што се Типови на Денот, Double Тип на Денот и уште неколку програми на кои моментално сеуште работиме.

*Не прифаќајте ја оваа статија како обложувачки совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.