Маркетинг

Цени на маркетинг банери:

Водечки Банери
  • Водечки Банер 1 – 100€ месечно
  • Водечки Банер 2 – 85€ месечно
  • Водечки Банер 3 – 70€ месечно
Странични Банери
  • Страничен Банер 1 – 80€ месечно
  • Страничен Банер 2 – 65€ месечно
  • Страничен Движечки Банер 3 – 50€ месечно
  • Страничен Движечки Банер 4 – 50€ месечно

Ве молиме контактирајте не за повеќе информации и понуди.