Тип на Денот – Четврток 16 Мај 2019

32

 

Werder Bremen III – Sv Bremen – Точен Резултат 0:3 (7.4)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер