Тип на Денот – Четврток 2 Мај 2019

67

 

Triglav – Gorica – 3+ (1.7)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер