Тип на Денот – Недела 16 Јуни 2019✔️

27

 

Poland U21 – Belgium U21 – 1+ второ (1.24)

Poland – Canada – 1 (1.25)

Argentina – Germany – 1 (1.3)

Serbia – Switzerland 1 (1.2)

Italy – Bulgaria 1 (1.3)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер