Типови на Денот – Сабота 1 Јуни 2019✔️

22

 

Verona – Cittadella – 3+ (2.1)

Barcelona – Vardar – 2>1 (1.7)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер