Типови на Денот – Четврток 19 Декември 2019

16

Panionios – PAOK – 2 (1.4)

Groningen – Utrecht – 2+ (1.26)

Botosani – Dinamo Bucuresti – 2+ (1.29)

Porto – Santa Clara – 1 (1.2)

Anderlecht – Club Brugge – ГГ (1.78)

Famalicao – Mafra – 1 (1.58)

Lillehammer – Narvik – 1 (1.25)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер