Типови на Денот – Четврток 27 Јуни 2019

31

 

Senegal – Algeria – 2+ (1.51)

Pirmasens – Mannheim – 3+ (1.45)

Brazil – Paraguay – 1 (1.35)

St. Pauli II – Niendorfer TSV – 3+ (1.4)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер