Типови на Денот – Четврток 8 Август 2019

19

 

Malmo – Zrinjski – 1 (1.25)

Feyenoord – Dinamo Tbilisi – 1 (1.4)

Maccabi T.A. – Suduva – 1 (1.26)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер