Типови на Денот – Недела 22 Септември 2019

13

 

Arsenal – Aston Villa – 2 – 4 Голови (1.59)

Chelsea – Liverpool – ГГ (1.56)

Lecce – Napoli – 2 (1.4)

Lazio – Parma – 1 (1.35)

Minnesota Vikings – Oakland Raiders – 1 (1.25)

Vardar – Porto – 1 (1.25)

Avangard Omsk – Red Star Kunlun – 1 (1.45)

Tampa Bay Buccaneers – NY Giants – 1 (1.4)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер