Типови на Денот – Недела 30 Јуни 2019

25

 

Norrkoping – Sirius – 1 (1.45)

Vilniaus Vytis – Mazeikiai – 1 (1.33)

Madagascar – Nigeria – 1+ Второ (1.33)

Uganda – Egypt – 1+ Второ (1.3)

Germany – Japan – 1 (1.3)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер