Типови на Денот – Недела 5 Мај 2019

113

 

Huddersfield – Manchester UTD – 2 (1.35)

Ipswich – Leeds UTD. – 2 (1.5)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер