Типови на Денот – Петок 13 Декември 2019✔️

9

Central Córdoba – River Plate – 3+ (1.72)

Independiente – Newell’ Old B. – ГГ (2.08)

Chievo – Juve Stabia – ГГ (2.12)

Mannheim – Schwenninger – 1 (1.45)

Hoffenheim – Augsburg 3+ (1.63)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер