Типови на Денот – Петок 17 Мај 2019

28

RW Erfurt – BFC Dynamo – 3+ (1.46)

Werder Bremen II – Holstein Kiel – 3+ (1.38)

Eilenburg – VFL Halle 96 – Точен Резултат 2:0 (9.0)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер