Типови на Денот – Петок 4 Октомври 2019

9

Jong Ajax – Eindhoven – ГГ и 3+ (1.48)

Stuttgart – Wehen – 1 (1.35)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер