Типови на Денот – Понеделник 23 Септември 2019

11

 

Braga – Maritimo – 1 (1.4)

Sporting L. – Famalicao – 1 (1.5)

Wolfsburg – Hoffenheim – 2 – 4 (1.54)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер