Типови на Денот – Понеделник 29 Јули 2019

23

 

Rubin Kazan – Akhmat Groznyi – 2>1 (2.1)

FCSB – Botosani – 1 (1.55)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер