Типови на Денот – Понеделник 30 Септември 2019✔️

14

 

Dinamo Riga – SKA St. Petersburg – 2 (1.49)

Pittsburgh Steelers – Cincinnati Bengals – 1 (1.6)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер