Типови на Денот – Сабота 16 Ноември 2019

13

Croatia – Slovakia – 1 (1.5)

Israel – Poland – X2 (1.39)

N. Ireland – Holland – 2 (1.55)

Germany – Belarus – 3+ (1.25)

Azerbaijan – Wales – 2 (1.5)

Russia – Belgium – X2 (1.3)

Cyprus – Scotland – 0 – 3 голови (1.21)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер