Типови на Денот – Сабота 21 Септември 2019

15

 

Granada – Barcelona – 2 (1.38)

Milan – Inter – ГГ (1.91)

Vojvodina – Voždovac – 1 (1.4)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер