Типови на Денот – Сабота 29 Јуни 2019

27

 

Italy W – Holland W – X2 & 2 – 4 (2.02)

Luzern – Altach – 3+ (1.51)

Germany (W) : Sweden (W) – 1X & 2 – 4 (1.78)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер