Типови на Денот – Среда 22 Мај 2019✔️

39

OFI – Platanias – 1 (1.4)

Dinamo Bucuresti – Poli Iasi – 1X (1.4)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер