Типови на Денот – Среда 23 Октомври 2019✔️

10

Slavia P. – Barcelona – 2 (1.42)

Benfica – Lyon – 2+ (1.21)

Inter – b. Dortmund – 2+ (1.23)

Lille – Valencia – ГГ (1.82)

Salzburg – Napoli – ГГ (1.42)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер