Типови на Денот – Среда 28 Август 2019

29

 

Slavia P. – CFR Cluj – 1 (1.63)

Boca Juniors – LDU Quito – 1 (1.42)

Bournemouth – Forest Green – 1 (1.2)

Kamenica Sasa – Vardar – 2 (1.27)

Zeta Golubovci – Dečić – 1 (1.2)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер