Типови на Денот – Вторник 1 Октомври 2019

15

 

Juventus – B. Leverkusen – 1 (1.57)

Real Madrid – Club Brugge – 1 (1.32)

Lokomotiv M. – Atl. Madrid – 2 (1.7)

Spartak Moscow – CSKA Moscow – 2 (1.5)

Tottenham – Bayern München – ГГ (1.56)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер