Типови на Денот – Вторник 14 Мај 2019

37

 

Almere City – Cambuur 3+ (1.75)

Waslaand Beveren – Zulte Waregem – X  Прво Полувреме (2.65)

Banik Ostrava – Liberec – 1X (1.34)

Switzerland – Austria – 1 (1.3)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер