Типови на Денот – Вторник 22 Октомври 2019✔️

15

Shakhtar – Dinamo Zagreb – 2+ (1.25)

Club Brugge – PSG – 2 (1.6)

Galatasaray – Real Madrid – 2 (1.68)

Juventus – Lokomotiv M. – 1 (1.23)

Manchester City – Atalanta – 1 (1.24)

Olympiakos – Bayern München – 2 (1.45)

Tottenham – Crvena Zvezda – 1 (1.34)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер