Типови на Денот – Вторник 23 Јули 2019✔️

21

 

Plzen – Olympiakos – X Прво Полувреме (1.96)

Saburtalo Tbilisi – Dinamo Zagreb – 2 (1.28)

The New Saints – FC Kobenhavn – 2 (1.24)

Sutjeska – APOEL Nicosia – 2 (1.55)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер