Типови на Денот – Вторник 6 Август 2019

43

 

PAOK – Ajax – 2>1 (1.98)

Club Brugge – Dynamo Kyiv – 1 (2.0)

APOEL Nicosia – Qarabag – 1+ второ (1.32)

Sutjeska – Linfield – 1+ второ (1.3)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер