Украинците провоцираат пред натпреварот: Северномакедонците имаат верни судии!

8

Денес Македонија игра против Украина во рамките од првото коло од групната фаза на Европското првенство.

Натпреварот се игра од 20:30 часот, а истиот како кај нас се најавува и во украинските медиуми. Така украинскито портал „xsport.ua“. во опишувањето на нашите предности се пожали дека ние сме биле репрезентација која има лојални судии на турнирите.

„Покрај квалитетот ќе си дозволам да кажам дека Северномакедонците имаат супер лојални судии ист потенцијален проблем имаат противниците на Австрија“.

Австрија тие ја
истакнуваат бидејќи е домаќин, а зошто за нас имаат такво мислење веројатно
знаат само тие.

Украинците провоцираат пред натпреварот: Северномакедонците имаат верни судии!